NTI

Lees het laatste nieuws van NTI!

  • Nieuwe Office-opleidingen nu beschikbaar bij NTI!

    datum: 27 augustus 2024 Geplaatst in: NTI

    Goed nieuws voor iedereen die zijn Office-vaardigheden wil oppoetsen! Kort geleden zijn onze gloednieuwe Excel-, PowerPoint- en Word-cursussen live gegaan. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, er is voor ieder wat wils.

  • Goed nieuws: krijg tijdelijk draadloze oordopjes cadeau bij inschrijving!

    datum: 6 augustus 2024 Geplaatst in: NTI

    Wil je je inschrijven voor een van onze beroepsopleidingen, cursussen, taalcursussen of staatsexamens? Dan ontvang je draadloze oordopjes cadeau! Ideaal voor het volgen van online lessen of het luisteren muziek tijdens het studeren.

  • Nieuwe MBO-opleidingen in de ICT, zorg en dienstverlening!

    datum: 17 juli 2024 Geplaatst in: NTI

    Ben je altijd al geïnteresseerd geweest in software development? Of wil je je verdiepen in de veelzijdige wereld van facilitaire dienstverlening? Dan hebben we goed nieuws! NTI heeft nieuwe erkende MBO-opleidingen gelanceerd waarmee je je kunt specialiseren in deze vakgebieden.

  • Veel werk voor fitnessinstructeurs, advocaten en docenten!

    datum: 1 juli 2024 Geplaatst in: NTI

    Zit je eraan te denken om advocaat te worden? Of wil je graag voor de klas staan als docent aardrijkskunde? Dan heb je geluk, want precies deze banen zijn toegevoegd aan het rijtje van 'meest kansrijke banen', meldt het UWV. Oftewel, dit jaar is dé kans om behoorlijke carrière te maken in deze vakgebieden!

  • NTI helpt met vervanging STAP-budget 2024

    datum: 4 juni 2024 Geplaatst in: NTI

    Hoewel het STAP-budget niet meer beschikbaar is, kun je alsnog jouw droomopleiding voordelig volgen bij NTI.

  • Maak als uitzendorganisatie gebruik van het ‘Nederlands Taalbudget’ van Doorzaam !

    datum: 12 februari 2024 Geplaatst in: NTI

    Met een taalopleiding van NTI Zakelijk kan een uitzendorganisatie haar uitzendkracht stimuleren zich te ontwikkelen door te blijven leren. En dit komt de duurzame inzetbaarheid van de uitzendkracht ten goede. Beheerst de uitzendkracht de Nederlandse taal onvoldoende? Maak dan als uitzendorganisatie gebruik van het Nederlands Taalbudget Doorzaam en kies een taalopleiding Nederlands bij NTI Zakelijk, dé specialist op het gebied van taalopleidingen.

  • Nieuwe opleiding: AI voor beginners

    datum: 15 januari 2024 Geplaatst in: NTI

    AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Overal om ons heen worden computersystemen zoals ChatGPT ingezet om talloze teksten en afbeeldingen te generen. Wil jij alles te weten komen over AI? Dan zit je helemaal goed met onze nieuwe opleiding AI voor beginners!

  • 2024: hét jaar om jouw dromen waar te maken!

    datum: 3 januari 2024 Geplaatst in: NTI

    2024 is aangebroken. Wil jij dit jaar een sterke start maken door je te verdiepen in een nieuw vakgebied? Of wil je graag als goede voornemen eindelijk dat erkend diploma halen? Een nieuw jaar betekent nieuwe kansen!

  • Dit zijn de 23 populairste opleidingen van 2023

    datum: 14 december 2023 Geplaatst in: NTI

    Het einde van 2023 nadert, een jaar gevuld met talloze succesverhalen van ambitieuze NTI-studenten. Maar het jaar wordt ook gekenmerkt door onze flexibele opleidingen, die je de vrijheid geven om te studeren waar en wanneer het jou uitkomt. Benieuwd naar welke thuisstudies dit jaar het meest populair waren? We hebben de 23 meest succesvolle opleidingen voor je op een rijtje gezet! ✨

  • NTI Zakelijk is op woensdag 8 november aanwezig op het Kindcentrumcongres in Bussum!

    datum: 6 november 2023 Geplaatst in: NTI

    NTI Zakelijk is de ideale partner om uw personeel verder op te leiden in de kinderopvang. De kwaliteit binnen de kinderopvang is van groot belang voor zowel medewerkers als de overheid, en NTI Zakelijk draagt hier actief aan bij.

  • Ontmoet NTI Zakelijk op HR Live!

    datum: 9 oktober 2023 Geplaatst in: NTI

    Op donderdag 12 oktober zijn wij aanwezig tijdens het HR Live event in de Fokker Terminal in Den Haag. Kom jij ook langs? Bezoek onze stand (nr. 8) en meld je aan voor onze workshop!

  • Besteed uw Doorzaam-scholingsvouchers bij NTI Zakelijk!

    datum: 4 september 2023 Geplaatst in: NTI, NTI Zakelijk

    NTI Zakelijk biedt u de mogelijkheid om deze scholingsvouchers in te wisselen voor één van haar vele interessante opleidingen en zo uw uitzendkrachten duurzaam inzetbaar te houden.

  • Vacature: Groepshulp in de kinderopvang, met betaalde opleiding.

    datum: 28 oktober 2022 Geplaatst in: NTI

    Wil jij graag direct aan de slag in de Kinderopvang maar heb je nog niet het juiste diploma? Dit is je kans!

    Kinderopvang de Schavuiten heeft in samenwerking met NTI Zakelijk de basisopleiding Groepshulp in de Kinderopvang opgezet. Vanuit deze opleiding is het mogelijk om door te groeien naar Pedagogisch Medewerker niveau 3 met een erkend diploma. Lees snel verder en meld je aan via info@deschavuiten.nl

  • Een opleiding volgen onder werktijd | Nieuwe wetgeving

    datum: 4 augustus 2022 Geplaatst in: NTI

    Een nieuwe Europese richtlijn binnen het arbeidsrecht geeft jou als werknemer meer rechten. Je kunt nu een opleiding volgen onder werktijd én de baas betaalt. Wil je weten of dit ook voor jou geldt? Check hier wat deze verandering inhoudt en wat dit voor jouw opleiding betekent.

  • Scholingsvouchers van Doorzaam voor uw uitzendkracht: besteed deze scholingsvouchers bij NTI Zakelijk!

    datum: 13 mei 2022 Geplaatst in: NTI

    Voor uitzendorganisaties die hun uitzendkrachten voor korte en lange termijn breder duurzaam inzetbaar wensen te houden in een flexibele of vaste arbeidsrelatie, stelt Doorzaam  scholingsvouchers beschikbaar.

  • Gratis scholingsvouchers van SFPB voor jou als beveiliger – volg een opleiding bij NTI Zakelijk!

    datum: 19 april 2022 Geplaatst in: NTI

    Wil jij je als beveiliger graag verder ontwikkelen, door middel van een training, cursus of mbo-opleiding? Vraag dan nu de gratis scholingsvoucher van Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging (SFPB) aan ter waarde van maximaal €2.000.  

  • Vrouwen zijn steeds vaker hoger opgeleid

    datum: 30 maart 2022 Geplaatst in: NTI

    De afgelopen 40 jaar is er veel veranderd in het werk- en opleidingsniveau van vrouwen in Nederland. Daarmee is ook het gemiddelde inkomen van vrouwen enorm gestegen. Dit is sinds 1977 met wel 60% toegenomen. Meer vrouwen hebben een baan en de werkende vrouw maakt ook meer uren. En wat misschien nog wel een veel grotere rol speelt is dat vrouwen hoger opgeleid zijn. Met een hogere opleiding stijgt het salaris namelijk ook.

  • Korting voor NTI-studenten op software, hardware en meer via Surfspot!

    datum: 6 januari 2022 Geplaatst in: NTI

    Als student van NTI krijg jij kortingen op officiële software, hardware en andere ICT-producten.

  • Subsidie Praktijkleren voor de derde leerweg!

    datum: 6 januari 2022 Geplaatst in: , NTI

    Heeft u een stageplek of werkleerplaats in uw bedrijf? Kijk dan of u gebruik kunt maken van de tijdelijke subsidieregeling Praktijkleren in de derde leerweg voor mbo! De overheid trekt hiervoor in 2022 speciaal €25,5 miljoen uit.

  • Word jij onze nieuwe accountmanager?

    datum: 8 juni 2021 Geplaatst in: NTI

    NTI Zakelijk zoekt een enthousiaste accountmanager ter versterking van het team. 

  • Samenwerking NTI Zakelijk met CareAbout

    datum: 8 juni 2021 Geplaatst in: NTI

    NTI en CareAbout zijn een unieke samenwerking gestart. In de samenwerking biedt NTI studenten MBO Doktersassistent een stageplek aan bij CareAbout en als de stage goed verloopt, een baan!

  • NTI Zakelijk opnieuw CEDEO-erkend met de beste score ooit!

    datum: 18 januari 2021 Geplaatst in: NTI

    De CEDEO-erkenning van NTI Zakelijk is verlengd! Hét keurmerk voor aanbieders van bedrijfsopleidingen. 2-Jaarlijks voert CEDEO onder onze klanten een uitgebreid tevredenheidsonderzoek uit.

  • Fijne feestdagen en een gezond 2021!

    datum: 22 december 2020 Geplaatst in: NTI

    Hopelijk was 2020, ondanks alle gebeurtenissen, een gelukkig en succesvol jaar voor u persoonlijk en voor uw organisatie. Bij NTI Zakelijk kunnen we terugkijken op een jaar met veel nieuwe projecten en samenwerkingen.

  • Nieuwe maatwerkopleiding Online Marketeer

    datum: 25 september 2020 Geplaatst in: NTI

    NTI Zakelijk biedt, in samenwerking met Adviesbureau van Mil (https://adviesbureauvanmil.nl/), de nieuwe maatwerkopleiding Online Marketeer/Digital Professional aan. Deze opleiding wordt In-company op locatie aangeboden.

  • NTI Zakelijk komt op TV bij ‘Zo kan het ook'

    datum: 23 september 2020 Geplaatst in: NTI

    In een aantal uitzendingen besteedt het RTL-programma ‘Zo kan het ook’ aandacht aan het maatwerk opleidingstraject Online/Digital professional van Adviesbureau van Mil, uitgevoerd in samenwerking met NTI Zakelijk.

  • Leer door in de Metaal & Techniek

    datum: 6 mei 2020 Geplaatst in: NTI

    Werknemers in de Metaal & Techniek kunnen nu gratis een scholingsvoucher ter waarde van €1.500 aanvragen. Wil jij graag een nieuwe cursus of opleiding volgen? Lees dan hier wat de scholingsvoucher voor jou kan betekenen. Wacht niet te lang, er zijn maar een beperkt aantal vouchers beschikbaar. 

  • NTI biedt gratis e-learning tools voor alle docenten in Nederland

    datum: 16 maart 2020 Geplaatst in: NTI

    NTI, als specialist in FlexibelStuderen®, biedt alle docenten in Nederland een fantastisch hulpmiddel aan voor online lesgeven, de NTI Toolbox.

  • Samenwerking NTI Zakelijk met Politievakbond ACP

    datum: 21 januari 2020 Geplaatst in: NTI

    De ACP is dé politievakbond die opkomt voor de belangen van politiemensen en die een bijdrage wil leveren aan een gezond en veilig politievak. Scholing speelt hierin een belangrijke rol. De samenwerking met NTI Zakelijk biedt leden het voordeel om naast hun drukke baan flexibel en voordelig te studeren bij NTI met een keuze uit meer dan 600 opleidingen.

  • € 2.500,- subsidie voor krapteberoepen

    datum: 2 oktober 2019 Geplaatst in: NTI

    Bent u werkzoekende en wilt u zich laten (om)scholen naar een beroep met maximale kans op een baan? Maak dan gebruik van de subsidieregeling van UWV voor krapteberoepen.

  • NTI Zakelijk is opnieuw CEDEO-erkend!

    datum: 15 mei 2019 Geplaatst in: NTI

    Opnieuw is NTI Zakelijk erkend door CEDEO.

  • Nieuwe opleiding voor verplichte functie in kinderopvang

    datum: 1 augustus 2018 Geplaatst in: NTI

    Het voortdurend blijven ontwikkelen van medewerkers in de kinderopvang is van groot belang, zeker sinds de nieuwe wet IKK van kracht is. NTI Zakelijk biedt een passende, branche-erkende, opleiding voor een nieuwe verplichte functie in de kinderopvang.

  • Richt scholingsregelingen in met NTI Zakelijk en Tiptrack

    datum: 19 april 2018 Geplaatst in: NTI

    Steeds meer bedrijfssectoren, opleidings- en ontwikkelingsfondsen en bedrijven maken cao- of andere persoonlijke ontwikkeling afspraken over een persoonlijk opleidingsbudget van een vast bedrag per jaar tussen de 500 EUR en 2500 EUR. Zo’n budget draagt bij aan het bevorderen van eigenaarschap en de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers. Om medewerkers te faciliteren in het gebruik maken van hun persoonlijke ontwikkelbudgetten werkt NTI Zakelijk o.a. samen met Tiptrack.

  • Leerrekening vervangt fiscale aftrekpost voor scholingskosten

    datum: 13 oktober 2017 Geplaatst in: NTI

    Uit de plannen van het nieuwe kabinet blijkt dat er meer aandacht uit zal gaan naar het levenlang-lerenbeleid, met de nodige maatregelen. De fiscale aftrekpost voor scholingskosten wordt vervangen door een individuele leerrekening voor alle Nederlanders met een startkwalificatie. 

  • Unieke samenwerking met kinderopvangorganisatie CompaNanny

    datum: 11 september 2017 Geplaatst in: NTI

    NTI Zakelijk heeft in samenwerking met Kinderopvangorganisatie CompaNanny een exclusief leer- en ontwikkelingsprogramma ontwikkeld zodat de organisatie zelf mensen op kan leiden. Een groep van twaalf trainees is gestart aan het twee jaar durende Future Leaders Program. Hiermee wordt ingespeeld op de groeiende krapte op de arbeidsmarkt.